Opendeurkorting van 15% verlengd tot eind maart 2023!

Bezoek ook onze stand op Ideaal Wonen in Leuven

van 25/03 t.e.m. 2/04

Opendeurdagen op 1 en 2 oktober met 15% korting op alle raam decoratie!

Van 23/12/2022 vanaf 13u tot en met maandag 02/01/2023 zijn onze winkels gesloten.
Vanaf 03/01/2023 zijn onze winkels terug open.

Modern en tijdloos in aluminium of hout

Bij beide soorten jaloezieën kan u opteren om een ladderband te nemen. Deze accentueren de koorden die door uw lamellen lopen nog extra.

Horizontale jaloezieën in aluminium

De horizontale lijnen zorgen voor een strakker interieur. De lichtinval en inkijk van buitenaf kan u regelen door het kantelen van de lamellen. De aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in 16 mm – 25 mm – 35 mm – 50 mm. Hoe breder uw raam, hoe beter de breedste lamellen daarbij passen.  Doordat ze een veel gekozen raamdecoratie zijn, is de keuze in de kleuren gigantisch.

Ook in hout

Horizontale jaloezieën in hout zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. Het hout weet menige mensen te bekoren. Er is een uitgebreide collectie van kleuren en structuren. Het hout wordt niet alleen gebruikt in klassieke interieurs maar het past ook zeer goed in een trendy modern interieur. Bij de houten jaloezieën is er keuze uit 35 mm – 50 mm – 65 mm.

Elektrische bediening

Voor houten jaloezieën is een elektrische bediening geen overbodige luxe aangezien het gewicht van de lamellen aanzienlijk is. Dit maakt het manueel optrekken letterlijk en figuurlijk zwaarder. U kan kiezen voor een afstandsbediening met scrollwieltje zodat u de lamellen perfect kan positioneren waar u wenst.

Op zoek naar gordijnen of andere zonwering in Limburg?

Met ons zeer uitgebreid gamma en ervaren vakmensen ben je bij Gordijnatelier Kris aan het juiste adres!

Contacteer ons

Inspiratie en realisaties

Meer realisaties

Onze merken

Standaard10% korting
Handgemaakt in eigen atelier
2 Uitgebreide showrooms
Eigen ervaren plaatsingsteam