Wij blijven open tijdens de maanden juli en augustus.

Openingsuren van 5/07 t.e.m. 23/08:
Di-wo-do-vr: 10u – 18u
Za-zo: Gesloten

Tot end april zijn onze winkels enkel op afspraak te bezoeken.
Tot dan profiteer je ook van 15% korting

Onze winkels zullen gesloten zijn van 24/12 t.e.m. 4/01
1e Zondag van de maand zal de winkel te Kortenaken geopend zijn op zondag 10/01 i.p.v. 3/01

Rolgordijnen zijn de meest gekozen binnenzonwering

Door een uitgebreid aanbod aan doeken, groeit deze populariteit nog wekelijks.

Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend

U kan kiezen voor een transparante, lichtdoorlatende, screen en verduisterende doek. U kan ook een zelfgekozen foto op een doek laten drukken zodat u uw kamer naar uw eigen smaak kan inrichten. Zo heeft u ook verschillende mogelijkheden om uw rolgordijn af te werken en juist dat klein detail te laten spreken, door bijvoorbeeld uw systeem en ketting een andere kleur te geven of bovenaan af te werken met een cassette of onderaan een mooie onderlat.

We denken natuurlijk meteen aan de kettingbediening maar wist u ook dat de mogelijkheid er is om de rolgordijnen elektrisch te bedienen? De motor zit mooi verborgen in de buis zodat u hiervan niets opmerkt. U kan kiezen voor een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Zelfs de woningen waar geen elektrische aansluiting voorzien is kunnen we een batterijmotor aanbieden.

Indoor screens worden steeds populairder in de rolgordijnen. Dit uiteraard door de perfecte filtering van inkomend licht en ze zijn door hun materiaal perfect afwasbaar. Daar bovenop zorgen ze ook voor het zonwerend effect waardoor het aangenamer wordt qua temperatuur binnen. Als u een screendoek kiest houden we rekening met de kleur en de openingsfactor. Deze laatste bepaald hoe goed u van binnen naar buiten kan kijken en omgekeerd. Deze doeken zijn ook zeer geschikt voor het gebruik in kantoren en scholen. Het werken op computerschermen en smartborden wordt veel aangenamer met een screen doek.

Op zoek naar gordijnen of andere zonwering in Limburg?

Met ons zeer uitgebreid gamma en ervaren vakmensen ben je bij Gordijnatelier Kris aan het juiste adres!

Contacteer ons

Inspiratie en realisaties

Meer realisaties
Standaard10% korting
Handgemaakt in eigen atelier
2 Uitgebreide showrooms
Eigen ervaren plaatsingsteam