Opendeurdagen op 2 en 3 oktober

15% korting!


Wegenwerken Kersbeek-Miskom

Voorlopig zijn we nog bereikbaar komende uit de richting van Glabbeek – Zuurbemde

Opendeurdagen op 1 en 2 oktober met 15% korting op alle raam decoratie!

Tot eind oktober 15% korting op alle raamdecoractie

Gordijnatelier Kris is geen nieuwkomer in de decoratiesector

Wij zijn in 1992 van start gegaan met ons atelier met als enige doelstelling “confectie”. Doordat we in 4 jaar tijd uitgebreid zijn naar een goed draaiend atelier met 24 personeelsleden zijn we dan ook overgegaan van NV naar BVBA. We werkten vooral veel samen met architecten en andere decoratiezaken. Daardoor hebben we de nodige ervaring kunnen opdoen en groeide meer en meer het verlangen om zelf de directe verkoop in te gaan.

Zo gezegd zo gedaan en in 2004 stampte we onze 1ste winkel uit de grond. Uiteraard met de confectie in eigen huis. Op deze manier hadden we alles in eigen handen en stonden we rechtstreeks bij de eindklant. Dit smaakte naar meer en zo werd in 2012 onze 2de winkel in Sint-Truiden geopend.

Door onze groei in de 2 winkels zijn we dan ook gestopt met confectie voor ander decoratiezaken en werken we nog enkel voor onze eigen klanten. Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen met de verkoop van verf, behang en laminaat zodat we onze klanten een totaalpakket kunnen aanbieden om hun volledige woning naar eigen smaak in te richten.

Op zoek naar gordijnen of andere zonwering in Limburg?

Met ons zeer uitgebreid gamma en ervaren vakmensen ben je bij Gordijnatelier Kris aan het juiste adres!

Contacteer ons